2009

Kami berjaya membangunkan papan induk kawalan dan program untuk pelbagai muncung pencetak Epson, sebagai syarikat perkhidmatan teknikal untuk memberikan sokongan teknikal kepada banyak pengeluar pencetak katil rata di China.

2013

Kami berjaya membangunkan papan induk kawalan pencetak dinding dan menyahpepijatnya dengan jayanya. Teruskan menyediakan perkhidmatan sokongan teknikal untuk peniaga pemasangan pencetak dinding sebagai pembekal perkhidmatan teknikal.

2017

Kami menubuhkan jabatan pengeluarannya sendiri dan mula menghasilkan pencetak dinding E9 secara bebas.

2018

Kami membangunkan pencetak dinding pigmen berasaskan air siri K. Sebaik sahaja dilancarkan, mereka sangat disayangi oleh pasaran. Lebih daripada 300 pencetak telah dijual pada tahun itu. Khususnya, pencetak HK-K2 dan HK-K4 mempunyai 2 dan 4 kepala cetakan Epson, dan kelajuan pencetakan adalah 2-4 kali ganda daripada pencetak biasa. Parameter cetakan setiap kepala cetakan boleh dikawal oleh perisian. Teknologi ini sangat bersepadu dan kini menerajui pasaran.

April,2018

Kami membangunkan pencetak dinding UV siri S. Pencetak ini mempunyai 5 warna (CMYKW), boleh mencetak putih, dan boleh mencetak pada latar belakang gelap. Pada masa ini, pencetak UV ini adalah milik peneraju global.

September,2018

Kami berjaya membangunkan pencetak tingkat pertama di dunia. 

Sehingga kini, lebih daripada 100 pelanggan menggunakan pencetak lantai 3D kami untuk mencetak di tempat letak kereta, lantai jalan untuk penandaan, reka bentuk dan tanda.

Ogos 2019

Nanjing TTZS Co.,ltd telah ditubuhkan. Menyediakan perkhidmatan jualan dan teknikal kepada pelanggan di luar negara. Lebih setengah tahun kami menjual lebih daripada 30 pencetak dinding.

Oktober 2019

Kami membangunkan pencetak dinding mudah alih dengan roda dan bar menegak boleh lipat, yang sangat sesuai untuk kerja percetakan dalaman.

Disember 2019

Kami berjaya menjual pencetak ke pasaran AS. Dan mengembangkan perkhidmatan kami ke pasaran Eropah.

Januari 2020

Kami berjaya meningkatkan pencetak lantai. Yang baharu ialah dengan roda pandu sendiri, yang lebih mudah alih dan mudah dikendalikan.

Kisah kami berterusan dan inovasi kami tidak berhenti.