2009

We hebben met succes een besturingsmoederbord en -programma ontwikkeld voor epson’s volledige assortiment printersproeiers, als een technisch servicebedrijf om technische ondersteuning te bieden aan veel fabrikanten van flatbedprinters in China.

2013

We hebben met succes het moederbord voor wandprinterbesturing ontwikkeld en met succes gedebugd. Technische ondersteuning blijven bieden aan verkopers van wandprinters als technische dienstverlener.

2017

We richtten een eigen productieafdeling op en begonnen zelfstandig E9-wandprinters te produceren.

2018

We ontwikkelden de K-serie pigmentwandprinters op waterbasis. Eenmaal gelanceerd, waren ze sterk geliefd bij de markt. Dat jaar werden er meer dan 300 printers verkocht. Met name de HK-K2- en HK-K4-printers hebben 2 en 4 Epson-printkoppen en de afdruksnelheid is 2-4 keer die van gewone printers. De printparameters van elke printkop kunnen softwarematig worden gecontroleerd. De technologie is sterk geïntegreerd en leidt momenteel de markt.

april,2018

Wij ontwikkelden de S-serie UV-wandprinter. Deze printer heeft 5 kleuren (CMYKW), kan wit printen en kan printen op een donkere achtergrond. Momenteel behoort deze UV-printer tot de wereldleider.

september,2018

We hebben met succes ‘s werelds eerste verdieping printer ontwikkeld. 

Tot nu toe gebruiken meer dan 100 klanten onze 3D-vloerprinters om te printen op de parkeerplaats, straatvloeren voor markering, ontwerpen en borden.

augustus 2019

Nanjing TTZS Co., ltd werd opgericht. Verkoop en technische dienstverlening aan buitenlandse klanten. In een half jaar tijd hebben we meer dan 30 wandprinters verkocht.

oktober 2019

We ontwikkelden de Portable wandprinter met wieltjes en een opvouwbare verticale balk, die zeer geschikt is voor binnendrukklussen.

december 2019

We hebben met succes printers verkocht aan de Amerikaanse markt. En breidde onze service uit naar de Europese markt.

januari 2020

We hebben de vloerprinter met succes geüpgraded. De nieuwe is met zelfrijdende wielen, die draagbaarder en gebruiksvriendelijker is.

Ons verhaal gaat verder en onze innovatie stopt niet.