Over ons

Van leverancier van inkjettechnologie tot complete fabrikant van inkjetprinters 

Beijing Huake Hengrun Intelligent Technology Co., Ltd. (HKHR Tech) is een onderzoeks- en ontwikkelingsonderneming die zich richt op inkjetprinttechnologie.

HKHR Tech is blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling en heeft een aantal octrooien voor uitvindingen en auteursrechten op software. Na jaren van ontwikkeling heeft HKHR een compleet assortiment producten met geavanceerde prestaties en heeft het een bepaalde positie in veel gebieden van de inkjetprintindustrie.

Als R&D en fabrikant van inkjetprinters bezit HKHR UV Wall art inkjetprinters3D-vloerprinters en Single pass-printer.  die op grote schaal worden gebruikt, stabiel in kwaliteit en laag in kosten. We hebben unaniem lof gewonnen van binnenlandse en buitenlandse klanten.

Eigen software en productie

 

Zelfstandig software ontwikkelen voor printerhostcomputer, PCB-besturingsmoederbord en programma. Ontwikkelde RIP-software met MainTop.

We hebben een productiebasis in Peking, de hoofdstad van China, en kunnen wandprintermachines en vloerprinters leveren met een jaarlijkse productie van 1.000 eenheden.

Aangepaste diensten

 

HKHR heeft onafhankelijke werktuigbouwkundigen en software-engineers. Dankzij het bezit van een volledige set software en hardware zijn we in staat om onze klanten een schat aan diensten op maat te bieden.

Heeft u een idee, neem dan contact met ons op.

Snelle en efficiënte technische diensten

 

 

Alle technische ingenieurs van het after-sales team zijn betrokken bij de R&D en het debuggen van al onze printers. We bieden on-site trainingsservices om u te helpen bij het in bedrijf stellen en om u te leren hoe u uw printer moet bedienen.

We beloven 24 * 7 uur service te bieden en alle technische problemen zullen binnen 3 werkdagen worden opgelost.

Verkoop en technische diensten voor de wereldwijde markt

 

 

We kunnen klanten over de hele wereld hoogwaardige logistiek en koeriersdiensten bieden.

Zorg ervoor dat uw goederen in de kortst mogelijke tijd veilig aankomen. Het is gegarandeerd dat uw accessoires bij u worden afgeleverd door express van wereldwijde kwaliteit (DHL, FedEx).

Binnen in onze muurprinterfabriek