Tentang kita

Daripada pembekal teknologi Inkjet kepada pengeluar pencetak inkjet yang lengkap 

DXonJet Ltd adalah sebuah syarikat penyelidikan dan pembangunan yang memberi tumpuan kepada teknologi percetakan inkjet.

DXonJet terus melabur dalam penyelidikan dan pembangunan, dan mempunyai beberapa paten penemuan dan hak cipta perisian. Selepas bertahun-tahun pembangunan, kami mempunyai pelbagai jenis produk dengan prestasi canggih, dan mempunyai kedudukan tertentu dalam banyak bidang industri percetakan dakwat.

Sebagai R&D dan pengeluar pencetak inkjet, DXonJet memiliki pencetak dakwat seni UV Wall, pencetak lantai 3D dan pencetak pas tunggal. yang digunakan secara meluas, kualiti yang stabil, dan kos rendah. Kami telah memenangi pujian sebulat suara daripada pelanggan dalam dan luar negara.

Perisian dan Pengeluaran Sendiri

 

Membangunkan perisian secara bebas untuk komputer hos pencetak, papan induk kawalan PCB dan program. Membangunkan perisian RIP dengan MainTop.

Kami mempunyai pangkalan pengeluaran di Beijing, ibu negara China, dan boleh menyediakan mesin pencetak dinding dan pencetak lantai dengan pengeluaran tahunan sebanyak 1,000 unit.

Perkhidmatan Tersuai

 

DXonJet mempunyai jurutera mekanikal bebas dan jurutera perisian. Terima kasih kepada pemilikan set lengkap perisian dan perkakasan, kami dapat menyediakan pelanggan kami dengan banyak perkhidmatan tersuai.

Jika anda mempunyai sebarang idea, sila hubungi kami.

Perkhidmatan Teknikal yang Pantas dan Cekap

 

 

Semua jurutera teknikal pasukan selepas jualan terlibat dalam R&D dan penyahpepijatan semua pencetak kami. Kami menyediakan perkhidmatan latihan di tapak untuk membantu anda mentauliahkan dan mengajar anda cara mengendalikan pencetak anda.

Kami berjanji untuk menyediakan perkhidmatan 24 * 7 jam, dan semua isu teknikal akan diselesaikan dalam masa 3 hari bekerja.

Jualan dan Perkhidmatan Teknikal untuk Pasaran Global

 

 

Kami mempunyai keupayaan untuk menyediakan perkhidmatan logistik dan penghantaran ekspres berkualiti tinggi kepada pelanggan di seluruh dunia.

Pastikan barang anda sampai dengan selamat dalam masa yang sesingkat mungkin. Aksesori anda dijamin akan dihantar kepada anda dengan ekspres kualiti global (DHL, FedEx).