Wat is de prijs en verschillen van de muurprinter?

De Wall Painter is een verticale inkjetprinter die grootformaat afbeeldingen kan afdrukken op elk materiaal in verticale richting (muur, glas, acryl, hout, metaal, enz…). Als u een bedrijf voor aangepaste afdrukservices wilt starten, is deze machine een zeer goede keuze. De vraag is, wat is de prijs van de wandprinter ?

We kunnen grofweg bladeren door de open aanbiedingen van de B2B / B2C-platforms. Hier zijn de prijzen op het Aliexpress-platform:

Wandprinter prijs op AliExpress platform
Wandprinter prijs op AliExpress platform

Dit is de prijs op het Alibaba-platform:

Als je genoeg tijd hebt, kun je offertes verzamelen van tientallen leveranciers. Prijzen variëren van $ 3.000 tot $ 14.000. Ja, je krijgt de prijsklasse, maar ik denk dat je misschien in de war bent, waarom is er zo’n groot verschil in prijs?

Wat is het verschil tussen een Goedkope wandprinter en een dure wandprinter?

Over het algemeen zijn de factoren die de prijs van een wandprinter bepalen:

1. Merk en model van de printkop: verschillende printkoppen hebben verschillende prestaties en prijzen

2. Aantal printkoppen: Hoe meer printkoppen, hoe duurder de printer is

3. Printerkenmerken: De prijs van UV-printers is veel hoger dan die van inktprinters

4. De voor- en nadelen van de printerbesturingskaart en de stabiliteit van het ingebouwde programma

5. De kwaliteit van andere accessoires zoals verticale palen, horizontale rails, of de interne voedingsmodule anti-interferentie is, enz.

6. Printersoftware: of u legitieme software moet gebruiken, of u internationale RIP-software moet gebruiken

7. De inkt waarmee de printer is uitgerust: de kwaliteit van de inkt heeft niet alleen invloed op de beeldkwaliteit, maar ook op de prestaties en levensduur van de printkop.

8 Garantiekosten

9 Opleidingskosten en vergoedingen voor technische ondersteuning na verkoop

10 Ontwikkelingskosten voor printersoftware- en hardware-upgrades

11 De kosten van inbedrijfstelling van de printer en de bedrijfskosten van het bedrijf

12 winst vereist door de onderneming

13 Andere kosten, zoals aangepaste servicekosten.

Prijs van Wallpen-De duurste wandprinter gemaakt in Duitsland

Als u erg geïnteresseerd bent in wandprinters, dan moet u Wallpen, een bedrijf in Duitsland, hebben opgemerkt. Hun muurprinter ziet er zeer draagbaar uit en produceert verbluffende beelden. Maar hun prijs is niet erg benaderbaar. Voor zover ik weet, is de prijs van een Wallpen ongeveer 40.000 Amerikaanse dollars. Maar ik weet niet of deze prijs inclusief btw en softwaregebruikskosten is.

Prijs van wandprinters zou anders zijn afhankelijk van waar te kopen?

Veel leveranciers stellen verschillende prijzen in verschillende landen en regio’s. Als u uit een ontwikkelde economie komt, zoals de Europese Unie of Noord-Amerika, dan zal de leverancier u een hogere prijs geven. Maar vergeleken met prijzen in minder ontwikkelde economieën is het verschil vaak niet veel.

Leveranciers zullen ook rekening houden met logistieke kosten, after-sales kosten en communicatiekosten om de uiteindelijke offerte te bepalen. Dus het maakt niet uit in welk land en welke regio u zich bevindt, ik stel voor dat u eerst serieus met de leverancier praat, vertrouwen opbouwt en vervolgens te goeder trouw om een redelijke offerte vraagt. Blindelings op zoek gaan naar lage prijzen is niet aan te raden, omdat de leverancier u kan vervangen door goedkopere onderdelen, of de kwaliteit van de after-sales service kan verminderen.

De prijs van de wandprinter zou goedkoper zijn als je rechtstreeks bij een Chinese fabriek koopt?

Veel klanten denken dat ze een betere prijs kunnen krijgen door rechtstreeks contact op te nemen met de fabriek, maar dit is niet het geval. Heeft u service overwogen? Ze hebben de neiging om te negeren dat diensten ook in de prijs zijn inbegrepen.

Hier zijn de servicekosten in de prijs:

1. Pre-sales consulting service.

De verkoper kan u een uitgebreid inzicht in de printer geven, zodat u de juiste beslissing kunt nemen, zoals welke machine u moet kopen, welke accessoires u moet configureren, welke software u moet gebruiken en of de machine moet worden aangepast aan uw werkomgeving.

2. Follow-up van de productievoortgang.

Wanneer u een aanbetaling betaalt aan de leverancier, worden ze aan de voordeelkant. Omdat ze zich geen zorgen maken dat u het saldo niet betaalt, zal de service daarna slap zijn. Leveranciers met een goede service zullen de voortgang van de machineproductie en foutopsporing met u bijwerken en zullen ook foto’s maken van alle accessoires om met u te controleren voor levering.

3. Professionele verzendservice.

Als u uw leverancier nodig hebt om u te helpen verzenden, dan moeten ze professionele internationale verzendkennis en -ervaring hebben. Een ervaren leverancier kan u verzendkosten en kostbare tijd bij verzending besparen.

4. Hoogwaardige after-sales service.

De offertes van leveranciers bevatten vaak after-sales service en hoogwaardige garantiediensten zijn vooral belangrijk voor wandprinters. We hebben tot nu toe cumulatief meer dan 300 wandprinters verkocht en bijna elke klant leert hoe ze ze in de eerste drie maanden moeten gebruiken. Onze ingenieurs trainen hen stap voor stap via live video om hen te helpen hun eerste afdruk te maken. Ze krijgen dan gedetailleerde videozelfstudies om hun afdrukvaardigheden te verbeteren en te leren hoe ze onderhoud moeten uitvoeren.

5. Garantieservice

Wij bieden een garantie van een jaar, de onderdelen worden verzonden vanuit China en rechtstreeks verzonden naar het adres van de klant met behulp van DHL of FedEx express.

6. Technische ondersteuning

Moeilijkheden die klanten tegenkwamen, zullen onze ingenieurs ze in detail beantwoorden totdat het probleem is opgelost. Voor een klant kan een klein probleem hem een dag plagen, terwijl het voor onze technicus slechts een paar minuten kan duren. En alle clientcomputers zijn uitgerust met Teamviewer-software, waarmee we de printer van de klant op afstand kunnen bedienen om te testen.

7. Tijdsverschil en taal

Onze engineers kunnen diensten verlenen op basis van de tijd van de klant, ze spreken allemaal Engels en u hoeft geen vertaalde tekst meer te sturen om met elkaar te communiceren.

Waarom de wandprinter zo goedkoop is en waarom het zo duur is?

Als u echt om uw muurdrukservice geeft, koopt u twee keer nadat u een goedkope wandprinter hebt gekocht. Een goedkope printer heeft niet genoeg winst voor een leverancier om een machine te maken die stabiel is en goed werkt, noch zal het u een adequate garantie en after-sales ondersteuning bieden.

Dus waarom zijn sommige printers zo duur?

De offertes van sommige leveranciers zijn erg duur, ze verkopen printers die er goed uitzien en laten klanten denken dat dure printers een goede kwaliteit en service zullen hebben. Maar veel handelsbedrijven in China zijn eenvoudigweg niet in staat om technische ondersteuningsdiensten aan hun klanten te bieden en hun prijzen zijn hoog, simpelweg omdat ze winst nodig hebben.

Dus voordat u een printer van een leverancier koopt, is het het beste om te weten over hun service, en de beste manier om meer te weten te komen over hun service is om naar hun klanten te kijken en of ze partners over de hele wereld hebben.

Waarom zou ik meer moeten betalen om een wandprinter van een lokale agent te kopen?

Onze wereldwijde partners kunnen face-to-face training en technische ondersteuning bieden aan lokale klanten. Dit is iets dat we niet kunnen bieden via ondersteuning op afstand. En we bieden dealers een schat aan accessoires om hun klanten te helpen snel weer aan het werk te gaan.

Meer informatie over veelvoorkomende problemen met wandprinters:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *