Wat is het verschil tussen Wallpen Duitsland en de Chinese wandprinter?

Wallpen Duitsland wandprinter is de topklasse in de verticale printerindustrie. Terwijl er veel goedkopere wandprinters in China worden gemaakt. Klanten zijn altijd in de war wat hun verschil is. Ik zal het uitleggen, behalve de prijs.

Voor het verschil in de prijslijst kun je dit artikel raadplegen: wat zijn de prijs van de wandprinter en het verschil.

Herkomst van het land:

Wallpen Duitsland: Made in Germany, accessoires komen uit Duitsland lokaal en Europa, en Japan. Duur in ontwerp, inkt, onderdelen en service.

Chinese DXonJet Wall Printer: Made in China, accessoires zijn uit China lokaal en Japan. Kosten van effectief ontwerp, inkt, onderdelen en service.

Ontwerpen

Wallpen Duitsland: Zeer draagbaar, ziet er goed uit, de afdrukmarge is erg klein.

Chinese DxonJet wandprinter: draagbaar, stabiel en voldoende voor afdrukken in gebruik.

Accessoires

 1. Inkt
  De inkt van Wallpen is erg duur, ze gebruiken inktzakken om inkt te leveren en de klant moet de inktzakken elke keer vervangen.
  Chinese muurprinter gebruikt goede inkt (we gebruiken in de VS gemaakte inkt), niet goedkoop maar zeker niet zo duur als die van Wallpen. We gebruiken inktflessen voor het bijvullen.
 2. Printkoppen
  Wallpen gebruikt 4 Ricoh printkoppen uit Japan, wat erg duur is. 4 printkoppen voor CMYK-kleuren.
  Chinese wandprinters gebruiken Epson-printkoppen, EEN printkop is voor CMYKW 5-kleuren, die witte kleur kunnen afdrukken terwijl wallpen niet kunnen afdrukken. Epson printkop is goedkoper dan Ricoh kop.
 3. Software
  Wallpen ontwikkelt hun eigen software, ik weet niet of ze verbinding hebben gemaakt met andere professionele software of niet, omdat RIP-software zeer professioneel is voor inkjetprinters.
  Chinese DXonJet-wandprinter: We gebruiken FlexiPrint RIP-software gemaakt in de VS, een van de meest populaire RIP-software voor inkjetprinters. Het is goed presteren in witte kleurenafdrukken en details in UV-inkten.

Dienst

 1. Opleiding
  Wallpen traint klanten in Duitsland of in de steden waar ze partners hebben.
  Chinese DXonJet wandprinter traint klanten op afstand online via videogesprek of in de steden waar we partners hebben. (we hebben meer dan 10 partners in de wereld)
 2. Technische ondersteuning
  Wallpen: Niet duidelijk
  Chinese wandprinter: We bieden onze klanten een jaar garantie, een jaar gratis technische ondersteuning en ons team werkt 18 uur één keer om onze klanten over de hele wereld te ondersteunen vanwege het tijdsverschil.

Conclusie

Verschil 1: Wallpen kost bijna 40.000 USD en Chinese wandprinters kosten 7.000-14.000 SUD

Verschil 2: Oorsprong van het land: Wallpen is gemaakt in Duitsland, accessoires komen uit Duitsland, Europa en Japan, wat hun printer erg duur kost, en Chinese wandprinters worden gemaakt in China, accessoires zijn afkomstig uit China lokaal en Japan.

Verschil 3: Het ontwerp van Wallpen is veel beter dan Chinese wandprinters

Verschil 4: Inkt, printkop en software van Wallpen zijn erg duur, terwijl Chinese muurprinters de kosten van effectieve onderdelen gebruiken.

Verschil 5: De service van Wallpen is lokaal, terwijl Chinese leveranciers van wandprinters online training op afstand, face-to-face training en technische ondersteuning van hun partners in de wereld kunnen aanbieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *